CityBarge naar de finale van Dutch Mobility Innovations Challenge

Donderdag 16 april heeft Shaun Akse CityBarge gepitcht voor de jury van Dutch Mobility Innovations Challenge. Dankzij zijn super strakke pitch, zit CityBarge nu bij de laatste 3 in de finale! Op 21 april is de finale en wordt de winnaar bekend gemaakt door de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, mevrouw Stientje van Veldhoven.

Natuurlijk gebeurt dit allemaal digitaal, en kan je de finale dus live volgen, door je in te schrijven via deze link. Naast dat CityBarge kans maakt op één van de drie geldprijzen, heeft CityBarge ook een plek bemachtigd op de Intertraffic beurs volgend jaar.

Voor de pitch kregen alle deelnemers een goede microfoon thuisgestuurd, zodat Shaun corona-proof vanuit zijn woonkamer kon pitchen.

Benieuwd wat CityBarge precies doet? Bekijk hier nog eens de pitch video:

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch