CityBarge door naar de halve finale van de Dutch Mobility Innovations Challenge!

CityBarge is geselecteerd voor de halve finale van de Dutch Mobility Innovations Challenge! Uit 52 voorstellen zijn we gekozen tot de top 6. Donderdag zijn we uitgenodigd te pitchen voor de jury. Dan worden de drie finalisten bekend gemaakt. De jury bestaat uit ervaren professionals uit de mobiliteit- en circulariteit-sector. Shaun zal deze pitch namens het team gaan geven. Hiermee maken we kans op een geldprijs van 5.000 of 20.000 euro, en toegang tot een internationaal netwerk van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en de RVO. Bekijk het filmpje hieronder!

CityBarge bouwt aan een modulaire boot die logistiek over de grachten weer mogelijk maakt. Dit zorgt voor minder vrachtwagens in de stad. Zo houden we de steden, schoon, leefbaar en veilig. Kortom, een toekomstbestendige leefomgeving. 

Dutch Mobility Innovations is een platform van en voor professionals in de mobiliteitssector.

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch